Bitlis'te Depremzedelerin Kredi Başvurusu Kabul Edildi

Van'da meydana gelen depremlerin en fazla hissedildiği illerden olan Bitlis'te, depremden zarar gören küçük ve orta ölçekli işletmelerin kredi başvuruları

Van'da meydana gelen depremlerin en fazla hissedildiği illerden olan Bitlis'te, depremden zarar gören küçük ve orta ölçekli işletmelerin kredi başvuruları kabul edildi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, depremden zarar görenlere kredi desteği sağlanması için çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Depremden zarar gören küçük ve orta ölçekli işletmelere kredi desteği sağlanması konusunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'na (KOSGEB), Bitlis'ten toplam bin 214 başvuru yapıldı. Bu başvurulardan bin 166'si kabul edildi. Hasar tespit belgeleri olmadığı için 48 işletmenin müracaatı kabul edilmedi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: