Bitlis’te Düğün Salonları Ramazan Sonrasındaki Düğün Maratonuna Hazır

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki düğün salonları Ramazan ayının araya girmesiyle birlikte ara vermek zorunda kaldıkları düğün...

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki düğün salonları Ramazan ayının araya girmesiyle birlikte ara vermek zorunda kaldıkları düğün maratonlarına Ramazan’dan sonra yoğun mesai ile devam edecekler.

Ramazan dolayısıyla birçok düğünün Ramazandan hemen sonraya bırakılması ve bayramdan hemen sonra yoğun bir düğün sezonu geçirecek olmaları düğün salonu işletmecilerinin yüzünü güldürüyor. Ramazan dolayısıyla düğünlere 1 aylık geçici ara veren düğün salonu işletmecileri bunu fırsat bilerek bayram sonrasında yaşanacak olan düğün yoğunlukları için kapasite artırımı ve dekorasyon değişikliğine gittiler.

Reklam
Reklam

Gerek Ramazan sonrasında yaşanacak olan düğün yoğunluklarını karşılamak ve gerekse gelin ve damat adaylarının mağdur olmalarının önüne geçmek isteyen düğün salonu işletmecileri kapasite artırımına giderek salonları bir günde iki düğün yapılabilecek şekilde diyan ettiler.

Ramazan sonrası düğün yoğunluklarını karşılamak için kapasite artırımı ve dekorasyon değişikliğine giden düğün salonu işletmelerinden biride Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren Rızabeytorunları düğün ve konferans salonu.

Rızabeytorunları düğün ve konferans salonu olarak Ramazan sonrasındaki düğün yoğunluklarını karşılamak için kapasite artırımı ve dekorasyon değişikliğine gittiklerini belirten Salon işletmecisi Mahmut Rızabeytororunları, Ramazan Bayramının ardından düğün yapmak üzere birçok rezervasyon aldıklarını belirtti.

Ramazan sonrasında yoğun bir düğün sezonu beklediklerini ifade eden işletmecisi Mahmut Rızabeytororunları, “Bizde Ramazan ayı vesilesiyle düğünlere ara vermiş bulunmaktayız. Ramazan sonrası yaşanacak olan yoğunluklarda sıkıntı yaşamamak ve sıkıntı yaşatmamak için bu arayı da iyi değerlendirip düğün salonumuzda bir dizi yeniliğe gittik. Bunlardan en önemlisi salon kapasitemizi 2 bin 500’e çıkardık. Bunun yanında salonumuzu aynı gün içinde 2 düğün yapılabilecek şekilde ayarladık. Bu sayede ümit ediyoruz ki ne kadar büyük bir yoğunluk olsa da bunun üstesinden gelebiliriz.” Dedi.

Reklam
Reklam

Ramazanın bitmesine kısa bir süre kala her ihtimale karşı mağdur olmak istemeyen gelin ve damat adaylarının rezervasyon yapmasında fayda gördüklerini vurgulayan Rızabeytorunları şöyle konuştu: “Gelin ve damat adaylarına tavsiyemiz erken rezervasyon yapmalarıdır. Bunun yanında biz düğün salonumuzda yine gelin ve damat adayları için elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Düğün salonumuzda her bütçeye uygun seçenekler mevcut. Eğer erken rezervasyon yapılırsa düğün tarihlerinde her hangi bir sorun olmayacaktır. Malum şimdiden yoğun şekilde rezervasyonlar var. Buda Ramazan sonrası ilk bir 2 ay içinde düğün salonlarının yoğun şekilde hizmet vereceğini gösteriyor. Bitlis merkez, Tatvan ve Güroymak ilçemize yakın olduğumuz için şimdiden buralardan rezervasyon istekleri gelmeye başladı.” Diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: