Bitlis'te "El Emeği Göz Nuru" Projesi

Kültür ve Turizm Müdürlüğü "El Emeği Göz Nuru" projesi kapsamında açtığı kurslara katılan kadınlar için gezi ve piknik düzenlendi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü "El Emeği Göz Nuru" projesi kapsamında açtığı kurslara katılan kadınlar için gezi ve piknik düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün "Hünerli Eller Sanatla Buluşuyor" sloganıyla başlattığı, "El Emeği Göz Nuru" projesi kapsamında düzenlenen kurslara katılan kadınlar, Nemrut Krater Gölü'nü ve Ahlat'ı gezdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, gazetecilere yaptığı açıklamada, "El Emeği Göz Nuru" projesi kapsamında düzenledikleri kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere, Ahlat'ı ve Nemrut Krater Gölü'nü gezdirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Geziyle bazı kadınların Nemrut'un güzelliklerini ilk kez görme şansı yakaladığını ifade eden Işıkgör, şöyle konuştu:

"Projemizin tamamlanmasıyla ortaya çıkan güzelliklerden birini de düzenlediğimiz Nemrut Krater Gölü ve Ahlat'a gezi organizasyonuyla yaşadık. Gerçekleştirdiğimiz gezi ve piknik organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Ahlat ilçemizdeki piknikte kursiyerler arasındaki samimi sohbet ve paylaşım ortamları yaşandı. Bu da projemizin amacına ulaştığının göstergesi oldu. Ahlat Selçuklu Mezarlığı'nı, Abdurrahman Gazi Türbesi'ni ve diğer kümbetleri toplu ziyaret ettik. Biz de projenin her aşamasında öngördüğümüz faaliyetleri zamanında uygulayarak, proje faaliyetlerimizi tamamladık."

Muhabir: Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz