Bitlis'te "İşverene Sağlanan Teşvikler" Toplantısı

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan, ilde genelinde görev yapan muhasebecilerle, "İşverene Sağlanan Teşvikler" adı altında toplantı düzenledi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan, ilde genelinde görev yapan muhasebecilerle, "İşverene Sağlanan Teşvikler" adı altında toplantı düzenledi.

Bitlis Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen toplantıda, muhasebecilerle bir araya gelen Aslan, kurum olarak işverenlere sağladıkları teşvikleri anlattı.

Toplantı öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Aslan, toplantının istihdamın yaratılması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kurum olarak verecekleri teşvikleri işverenlere sunacaklarını ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

"İş başı eğitimin istihdam garantili kurslarımızı, kurum olarak işverenlere sağladığımız teşvikleri ve hizmetlerimizi toplantıda anlattık. Bu toplantının işverenlere yönelik olmasını çok istiyorduk. Ama maalesef işverenlerimiz muhasebecilere bizi yönlendirdiği için biz de işverenlerin bir nevi temsilcisi olarak, muhasebecileri toplantıya çağırdık. Sonuçta işverenlerimizle bire bir muhatap olan muhasebeci arkadaşlarımızdır. Bu nedenle bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. İnşallah faydalı bir toplantı olur."

Muhabir: Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: