Bitlis'te Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Bitlis'te yapılan yol kontrollerinde 82 adet uyuşturucu hap, 9 gram eroin ve 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bitlis'te yapılan yol kontrollerinde 82 adet uyuşturucu hap, 9 gram eroin ve 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerindeki Arıcılık mevkisinde yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, bir yolcu otobüsünü durdurduğu belirtildi.

Ekiplerin, otobüste yolcu olarak bulunan Ş.D'nin üst aramasında, değişik miligramlarda 82 adet uyuşturucu hap ile 9 gram eroin ele geçirdiği ifade edildi.

Öte yandan yine aynı noktada yol kontrolü yapan ekiplerin, başka bir yolcu otobüsünde H.Ş, C.U. ve G.S. adlı şahıslara ait valizlerde 3 bin 500 paket kaçak sigara bulduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Her iki olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: