Bitlis’te Karneler Dağıtıldı

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Oya Havare İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen...

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Oya Havare İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan M. Emin Korkmaz, önümüzdeki yıl uygulamaya geçilecek 12 yıllık eğitim süreci ile Avrupa’ya daha iyi ayak uydurulacağını söyledi. Korkmaz, açıklamasının devamında “2011-2012 eğitim-öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye sıralamalarında 78’nci sırada bulunan ilimiz ,son iki yılda Türkiye birincilikleri alarak önemli başarılara imza atmıştır. Bizlerin asıl hedefi bu birincilikleri devam ettirmektir. Gelecek yıl 12 yıllık eğitim dönemi başlayacaktır. Bu dönemden sonra diploma verilmeyecek. Diploma 12 yıllık eğitim dönemini tamamladıktan sonra verilecektir. 12 yıllık eğitim süreci öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizler için önemli bir dönemdir. Bu eğitim öğretim sürecinde Avrupa’nın kapılarını da aralama da önemli bir fırsattır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından karneler dağıtıldı, 8’nci sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları program dahilinde solo şarkılar söylendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: