Bitlis’te Mobese Protokolü İmzalandı

Bitlis Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Bitlis’te acil...

Bitlis Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Bitlis’te acil durumlar esnasında kullanılacak MOBESE kameralar için protokol imzalandı.

Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, meydana gelebilecek acil durumlar sırasında MOBESE kameralarının imkan ve teknolojilerinden yararlanabilmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Yurdakul, daha önce İl Emniyet Müdürlüğü ve Türk Telekom arasında MOBESE protokolünün imzalandığını da hatırlatarak, “Bitlis’te meydana gelebilecek doğal afetler sırasında MOBESE’lerin imkanından ve teknolojilerinden yararlanarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olaylara daha erken müdahale etme fırsatı bulabilecek. Bu güzel çalışmaların diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum. Hayırlı olsun dileklerimle bu protokolü onaylıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: