Bitlis'te "Siyaset Akademisi" Eğitimi Verilecek

BİTLİS (AA) - Siyaset Akademisi Koordinatörlüğünce Bitlis'te düzenlenecek, ''16. Dönem Siyaset Akademisi'' eğitim programı kayıtları başladı.

Siyaset Akademisi Koordinatörlüğünce Bitlis'te düzenlenecek, "16. Dönem Siyaset Akademisi" eğitim programı kayıtları başladı. AK Parti İl Teşkilatında yapılacak kayıtlar 9 Eylül'de son bulacak. 28 Eylül'de başlayacak ve 8 hafta sürecek eğitimlerde, bakanlar, parti yöneticileri ve öğretim üyeleri tarafından Türkiye'yle ilgili güncel iç ve dış meseleler anlatılacak. Siyaset Akademisi İl Koordinatörü AK Parti İl Başkan Yardımcısı Niyazi Altılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, programla Bitlis siyasetinde bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi. Bugüne kadar Türkiye'de 35 binden fazla kişinin Siyaset Akademisi eğitimlerinden faydalandığını vurgulayan Altılar, şöyle konuştu: "Bu durum, Siyaset Akademisini başlı başına bir marka haline getirdi. Güncel ve siyasi konuların yanı sıra kişisel gelişim derslerinin de bulunduğu bu dönemin, toplumun her kesiminden insana fayda sağlayacağına inanıyorum. Ülke ve dünya sorunları ile daha yakından ilgilenmek ve çözüm önerilerini hep birlikte aramak bağlamında Siyaset Akademisi eğitimlerini önemsiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: