Bitlis'te Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi Imzalandı

BİTLİS (AA) - Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD), görevli memurlar için sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı.

Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD), görevli memurlar için sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı. Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Veysel Yurdakul, Her dönem olduğu gibi bu dönem de Bitlis Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde memur statüsünde çalışan personeller için sosyal denge tazminat sözleşmesi imzaladıklarını söyledi. 450 liralık bir katkıyla onların çalışmalarına destek olmak istediklerini ifade eden Yurdakul, "İlimizin kalkınmasında, turizm başta olmak üzere, yerel kalkınmanın tüm branşlarında görev alan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu yapılan çalışmanın karşılığıdır. Bir teşviktir. Önümüzdeki dönem arkadaşlarımızın daha verimli daha etkin çalışacağına inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İmza törenine, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, AFAD Müdürü Maşallah Bayav, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardıcımısı Murat Al katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: