Bitlis’te Trafik Kazası: 1 Ölü 4 Yaralı

Bitlis’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.Kazan öğlen...

Bitlis’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Kazan öğlen saat 12.00 sıralarında Bitlis-Tatvan karayolu üzerinde bulunan TOKİ konutları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 KV 028 plakalı minibüs, tekerleğinin patlaması karşı yönden gelen araç yüklü 35 R 2040 plakalı TIR ile çarpıştı. Pirinç yüklü olan minibüste bulunan Herdem Altıntaş isimli kadın hayatını kaybederken, aynı araçta ve yaralanan Metin Altıntaş, İzzet Erol, Yazgül Altıntaş ve Yahya Erol Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralanan TIR şoförü Hayri İkinci ise Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan kaza nedeniyle Bitlis-Tatvan karayolu saatlerce trafiğe kapanırken, polis toplanan kalabalığı dağıtmak için yoğun çaba sarf etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: