Bitlis'te "Voleybol Turnuvası" Için Kura Çekildi

Bitlis'te genç erkekler ve genç kadınlar voleybol turnuvası için kura çekimi yapıldı.

Bitlis'te genç erkekler ve genç kadınlar voleybol turnuvası için kura çekimi yapıldı.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, yaptığı açıklamada, kur çekiminin ardından karşılaşmaların 10 Aralık'ta başlayacağını söyledi.

18'i kadın olmak üzere toplam 33 takımın voleybol yarışmalarına katılacağını ifade eden Güven, şöyle konuştu:

"Bu yıl spor branşlarımıza ciddi bir katılım var. Diğer yıllara oranla sayımız yüzde 300 artmış durumda. İl genelinde 493 okulun 446'sı spor faaliyetlerine iştirak etti. Bu bizi mutlu etti. Bugün de voleybol yarışmaları için kura çektik. Karşılaşmalar, il merkezi ve Tatvan ilçemizde yapılacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Genç erkek ve genç kızlar futbol karşılaşmalarının da 28 Kasım'da başlayacağını belirten Güven, genç erkeler futbol turnuvasına 20 takımın katıldığını, genç kızlar futbol turnuvasına ise henüz katılım olmadığını bildirdi.

Güven, "Bu yıl değişiklik yaptık ve turnuva için 4 takım şartını kaldırıldık. Artık tek takım bile olsa turnuva yapacağız. Bu karşılaşmalarımızda yine Bitlis ve Tatvan'da yapılacak" dedi.

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: