Bitlis’teki Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 14 Tutuklama

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince silah kaçakçılığı...

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 19 şahıstan 14’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı açıklandı.

Yapılan açıklamada, 8 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmaları sonrası 18 Aralık günü yapılan ve Emniyet Müdürlüğü’nden yaklaşık 300 personel ile özel harekat ve jandarma özel harekat ekiplerinin katıldığı eş zamanlı operasyonda, Bitlis merkez, Mutki, Güroymak ve Tatvan ilçeleri ile bölücü terör örgütünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği bu ilçelere bağlı köylerde, ayrıca Siirt, Muş, Şırnak ve İstanbul illerinde 19 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilen 19 zanlıdan 14 kişi’nin, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: