Bitlis'teki Sosyal Markette Alışveriş Devam Ediyor

Bitlis Belediyesi'nin dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için kurduğu sosyal markette şubat ayı alışverişleri başladı.

Bitlis Belediyesi'nin dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için kurduğu sosyal markette şubat ayı alışverişleri başladı.

Belediye ve Bitlis Işığı Derneği'nin ortaklaşa açtığı sosyal markette, maddi durumu iyi olmayan 400 aileye, her ay ücretsiz gıda ve giyim yardımı yapılıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat, yaptığı açıklamada, marketten faydalanan ailelerin, ihtiyaç duydukları her türlü ürünü rahatlıkla alabildiğini söyledi.

Markette alışveriş yapan dar gelirli ailelerin, aldıkları malzemeleri evlerine götürebilmeleri için de servis imkanı sunduklarını belirten Haspolat, "Bitlis Işığı Derneği'yle yaptığımız işbirliği kapsamında kurulan markette, 13 mahallemizde tespit edilen 400 dar gelirli aile, her ay kendilerine verilen Bitlis Sosyal Market (BİSOM) kartıyla ücretsiz alışveriş yapıyor. Alışveriş yapan aileleri, servis aracımızla evlerine bırakıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: