Bitlis'teki Yaşlıların Yüzü “Hükümet Kadınla” Güldü

Bitlis Belediyesi tarafından 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle, kentteki yaşlılara sinema etkinliği düzenlendi. Yaşlılardan oluşan grubu Tatvan’da...

Bitlis Belediyesi tarafından 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle, kentteki yaşlılara sinema etkinliği düzenlendi.

Yaşlılardan oluşan grubu Tatvan’da bulunan sinema salonuna getiren Bitlis Belediyesi, geçtiğimiz günlerde vizyona giren “Hükümet Kadın” sinema filmini izleme fırsatı sağladı. Filmi beğenen yaşlılar filmi izlerken oldukça neşeli vakitler geçirdi. Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin asli görevlerinin yanı sıra sosyal alanda da çalışma yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yaşlılar Haftası nedeniyle, düzenledikleri programla sosyal belediyeciliğin bir yönünü sergilemek istediklerini ifade eden Alaydın, "Kentteki mahallelerden ve çarşı merkezinde belirlediğimiz yaşlılar için böyle bir etkinlik düzenledik. Belki uzun yıllar sinemaya gidemeyen veya hayatı boyunca sinemaya gitmeyen büyüklerimiz var. Bu kapsamda büyüklerimizin “Hükümet Kadın” filmini izlemelerini arzu ettik. Davetimize katılan büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Birlikteliğimiz, önümüzdeki günlerde yapacağımız etkinliklerde devam edecek. Büyüklerimizin buraya gelmesinden dolayı çok sevindik. Bu programla sosyal belediyeciliğin bir yönünü sergilemek istedik. Bu büyüklerimiz için güzel bir anı olacak. Bunlar, izledikleri filmi ve yaşadıkları sinema keyfini, döndükten sonra torunlarına, çocuklarına ve kahvehanede arkadaşlarına anlatacak."

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Ahlat Kaymakamı Osman Dölek de yaşlılarla birlikte “Hükümet Kadın” sinema filmini izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: