Bitlis'ten Hakkari'deki Saldırıya Kınama

Bitlis Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Fesih Kara ile Bitlis Şehitler Derneği Başkanı...

Bitlis Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Fesih Kara ile Bitlis Şehitler Derneği Başkanı Seyfettin Apak, Hakkari'de meydana gelen saldırıyı kınadı.

Başkan Fesih Kara, hükümet, muhalefet ve diğer partilileri sorunun çözümü için elinden geleni en güzel şekilde yapmaya çağırdı. Kara, "Bundan sonra çocuklar yetim kalmasın, analar ağlamasın, bu ülkemizin çok büyük bir sorunudur. Hükümet muhalefetle güzel bir süreç başlatmıştı. Hakkari olayı bu olaya inşallah darbe olmaz." dedi.

Bitlis Şehitler Derneği Başkanı Seyfettin Apak ise "Hain saldırıyı kınıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, adları ve ruhları şad olsun. Kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralanan askerlerimize allahtan acil şifalar diliyorum. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik, versek de bu vatan uğruna binlerce canı asla dönmeyiz yurdumuzdan. Rabbim bu ülkede yapılan planları, kötü emelleri aleyhlerine çevirsin, vatanımız ve milletimiz her daim var olsun." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: