Biyediç, Bursa'da özel maçla anıldı

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç, Bursaspor-Velez Mostar takımları...

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç, Bursaspor-Velez Mostar takımları arasında oynanan özel maç ile anıldı.
Bursa Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda ilk önce Ertuğrul Sağlam ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de içinde yer aldığı Bursaspor’un eski futbolcularından oluşan şöhretler karması maç yaptı. Ardından ise Bursaspor ile Nejat Biyediç'in takımı Velez Mostar özel maçta karşı karşıya geldi.
Bursaspor taraftarların ücretsiz izlediği karşılaşmayı yaklaşık 5 bin seyirci takip etti. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Nejat Biyediç’e olan sevgilerini ifade ettiler. Biyediç'in unutulmaz görüntüleri de Atatürk Stadı skorbordundan izlenime sunuldu.
Karşılaşmayı, yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkan Bursaspor kazandı. Ligde 20 Şubat Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor için antrenman niteliği taşıyan karşılaşma, renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

BURSASPOR: 2 – VELES MOSTAR: 0
Stat: Bursa Atatürk Stadı
Hakemler: Cem İyihuylu, Oğuz Aker, İhsan Tosakal
Bursaspor: Yavuz, Deniz (Dk.46 Bilal), İbrahim, Stepanov, Mehmet Sak (Dk.46 Cemal), Svensson, Barış (Dk.46 Musa), Emre (Dk.46 Batuhan), İsmail Haktan (Dk.46 Ahmet Arı), Ozan, Bangura (Dk.62 Furkan)
Velez Mostar: Bandovic, Knzsvic, Lakicsvic, Kajdaz, Ceric (Dk.46 Hasanovic), Jugo, Mustafa Kadro, Pahlic (Dk.63 Brkovic), Okic (Dk.61 Rovcanin), Zvonic, Hiros
Goller: Dk. 24 Stepanov, Dk. 42 Svensson (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 41 Ceric, Dk. 56 Pahlic (Velez Mostar)
Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç anısına Bursaspor ile Velez Mostar takımları arasında oynanan özel maç 2-0 yeşil-beyazlı takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz