"Biz Bir Bütünüz Sevgi Ile Büyürüz" Projesi 

  Antalya'da görev yapan muhtarların "Biz Bir Bütünüz Sevgi ile Büyürüz" projesi kapsamında, Güneydoğu gezisine çıktığı bildirildi.

Antalya'da görev yapan muhtarların "Biz Bir Bütünüz Sevgi ile Büyürüz" projesi kapsamında, Güneydoğu gezisine çıktığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında Antalya’da görev yapan muhtarlarla, Bitlis'te görev yapan muhtarların tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, milli birlik ve beraberliği pekiştirmek ve muhtarlar arasında dostluk köprüsü kurmak amacıyla bir gezi düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, gezi faaliyetine katılan mahalle muhtarlarının, Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı makamında ziyaret ederek, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman ve Bitlis illerini kapsayan Güneydoğu gezisindeki anılarını paylaştıkları aktarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz