‘Biz Geliyoruz Patriotlar Gelmesin’ Mitingine Davet

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Cemil Dal, vatandaşları pazar günü Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapılacak patriotların...

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Cemil Dal, vatandaşları pazar günü Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapılacak patriotların kurulmasına tepki amacıyla yapacakları mitinge davet etti.

Anadolu Gençlik Dergisi Şube Temsilciliği’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Dal, pazar günü İskenderun Limanı’nda gerçekleşecek olan 'Biz geliyoruz patriotlar gelmesin' mitingi hakkında bilgi verdi.

İlçe Başkanı Dal: “Halkımız bölgemizde çatışma istemiyor. Hele hele bir İslam ülkesi ile asla karşı karşıya gelmek istemeyiz. Malatya Kürecik, Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a patriot savunma sisteminin getirilmesi bizleri endişelendiriyor. ABD ve NATO’nun bu oyununu milli görüş olarak bozacağız ve ülkemiz topraklarından yabancı askerleri göndereceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz