Bizim Hikaye'de Barış ve Filiz gerçeği ortaya çıkıyor! Bizim Hikaye 68. yeni bölüm fragmanı izle!

Bizim Hikaye dizisinin 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölümde, Barış ve Filiz'in evliliklerindeki kriz sürüyor. Barış, Filiz'in neden kendisine küstüğünü çözmeye çalışırken, Cemil'in sözleriyle gerçeği anlıyor. Evden giden Barış taktik değiştirerek eve geri dönüyor ve Filiz'e hiç bir şey olmamış gibi davranmaya başlıyor. Peki Bizim Hikaye'de Filiz ve Barış barışacak mı? İşte Bizim Hikaye 68. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Fox TV'nin dünyaca ünlü dizi Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye Mayıs sonunda final yaparak ekrana veda edecek. Bizim Hikaye'nin 2 Mayıs Perşembe ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Barış'ın hastanede Tufan'la konuşmasını duyan Filiz, esk sevgilisiyle konuştuğunu düşünerek Barış'a küsmüştü. Yaşanan büyük tartışmanın ardından Barış evi terk ederek Tufan'in evinde kalmaya başlamıştı. Ancak Barış, Cemil'in olan biteni anlatmasıyla gerçekleri öğrendi.

BİZİM HİKAYE 68. YENİ BÖLÜM KONUSU

Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden olur. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kalır. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar. Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır. Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bizim Hikaye son bölümde Barış ve Filiz'in evliliğinde tehlike çanları çalıyor. Barış ile yaşadığı tartışmadan sonra özür dilemek için hastaneye gelen Filiz, duydukları karşısında şoke oldu. Barış'ın eski sevgilisi Neslihan ile konuştuğunu sanan Filiz, eşinin evlilikle ilgili itiraflarını duyunca yıkıldı. Barış'ın ise aslında Tufan ile dertleştiği ortaya çıktı.

Filiz ve Barış, Çiçek’in hayatını kurtarmak için çabalarken, Tufan’ın Tülay'ı Ferda’yla aldattığını öğrenirler. Filiz, Barış’ın tüm sakinleştirme çabalarına karşılık, Tufan’ı bu yaptığı için asla affetmeyecektir. Ferda’nın Çiçek’e karaciğerini vermesi işleri karmaşık hale getirmeye yeter. Diğer yandan Fikri, Ersin ve çocuklar, Zihni’nin tüm çabalarına rağmen milli piyango parasını ele geçirmeyi başarır ancak yalan dolanla ele geçirdikleri para hiç kimseye kolay kolay yar olmayacaktır. Para yüzünden çocukların içine düştükleri durum Filiz’i çıldırtır, tek istediği çocuklara güzel bir ders vermektir. Barış ise çocuklara ne yapılacağı konusunda Filiz’den farklı düşünmektedir. Aralarındaki fikir ayrılığı giderek büyür ve Tufan’ın durumu yüzünden başlayan gerginlikleri gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.