Bizim Köyün Şarkısı filminin konusu ne? Bizim Köyün Şarkısı filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Bizim Köyün Şarkısı aile, dostluk, fedakarlık, yardımseverlik gibi kavramları ön plana çıkararak izleyicilere keyifli bir seyir yaşatıyor. Güldüy Güldüy kadrosu ile izleyenlere eğlenceli ve komedi dolu anlar vadeden Bizim Köyün Şarkısı filmiyle ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde.

Bizim Köyün Şarkısı, vizyona girdiği 2018 yılında bir milyon izleyici sayısını geçerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

İstanbul’dan Muğla’ya taşınan bir baba ve çocuğun köye alışma sürecini eğlenceli bir dille anlatan film, Güldüy Güldüy kadrosu ile izleyenlere eğlenceli ve komedi dolu anlar vadediyor.

Her yaştan izleyiciyi kahkahaya boğacak filmin başrollerinde, Güldüy Güldüy Çocuk oyuncuları yer alıyor. BKM’nin yapımcılığında hayata geçirilen bol genç yetenekli komedi filmi. Esat Polat Güler, Güneş Sayın, Tansel Öngel, Berat Efe Parlar ve Dora Dalgıç'ın başrollerini üstlendiği eğlenceli yapım "Bizim Köyün Şarkısı"nın yönetmenliğini Tuğçe Soysop üstleniyor. Filmin senaryosunda da başarılı komedi programı 'Güldür Güldür Show'un senaryo ekibinin imzası var.

Reklam
Reklam

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİNİN KONUSU

İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte olmaya çalışırken birbirinden komik durumlara düşer. Sonunda şehirden uzakta edindikleri arkadaşları onlara dostluğun önemini gösterecektir. Çınar ve Zeynep köy hayatına alışabilecek midir? Peki yeni arkadaşlarıyla müzik yarışmasında şehirlileri alt edip hayallerine kavuşabilecekler midir?

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Bizim Köyün Şarkısı filmi çekimleri 2018 yılında başlandı. Çekimler ise Muğla Yeşilyurt’ta gerçekleştirildi.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Berat Efe Parlar
Esat Polat Güler
Dora Dalgıç
Tansel Öngel
Güneş Sayın
Sezai Aydın
Aslı Omağ
Eda Döğer
Alperen Efe Esmer
İhsan Berk Aydın
Taha Sönmezışık
İkra Külahoğlıoğlu
İknur Külahlıoğlu
Zeynep Ilgın Çelik
Efe Aydın
Doğa Rutkay (Konuk Oyuncu)
Yonca Evcimik (Konuk Oyuncu)
İskender Paydaş (Konuk Oyuncu)
Burak Kut (Konuk Oyuncu)
Kıvanç Baranarslan (Konuk Oyuncu)

Reklam
Reklam