BJK taraftarlarına 763 bilet verilecek

İSTANBUL (İHA) - Galatasaray ile Beşiktaş arasında 5 Mart Cumartesi günü oynanacak derbi maç ile ilgili yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, siyah-beyazlı taraftarlara 763 bilet verilmesi kararlaştırıldı.

İstanbul Valiliği'nde, İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Galatasaray adına Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Beşiktaş'tan ise yönetici Bülent Deriş katılırken, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan ve emniyet yetkilileri de toplantıda hazır bulundu. Toplantı sonunda yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün Beşiktaş'a derbi maç için toplam 763 bilet vereceği bildirildi. Galatasaray'ın Beşiktaş Kulübü'ne verdiği biletlerin yarın saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacağı açıklandı. Maç günü saat 13.00'te stat çevresine gelişlere izin verileceği, saat 15.00'te de stat kapılarının açılacağı bildirildi.
Açıklamada, bileti olmayan taraftarların stat çevresine yaklaştırılmayacağı, saat 09.30'da statta eşgüdüm toplantısı yapılacağı ve taraftarların Ali Sami Yen Stadı'na toplu olarak getirilmeyeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Beşiktaşlı taraftarların statta kapalı tribünün sağ alt bölümündeki yere yerleştirileceği, taraftarların bulunduğu bölümün üzerinin ise galvanizle kaplanmaya başlandığı belirtildi.

Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada, taraftarların kapalı tribünde açtıkları "Satılık UEFA Kupası" yazılı pankart nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından kulübe 15 milyar lira para cezası verilmesine tepki gösterdi.