BJK TV canlı izle, işte BJK TV nasıl izlenir? sorusunun yanıtı

Kaleci Boyko transferi sonrası siyah-beyazlı taraftarlar BJK TV canlı izleme yollarını merak ediyor. BJK TV canlı izle yolları haberimizde.

Beşiktaş’ın yeni transferi İstanbul’a gelir gelmez, BJK TV canlı izle yolları siyah-beyazlı taraftarların merak konusu oldu. Kaleci Boyko’nun İstanbul’a gelişiyle birlikte BJK TV canlı izleme yolları haberimizde. BJK TV canlı yayınla Boyko’nun İstanbul’a geliş görüntüleri izlenebilecek ve Boyko transferinin detayları öğrenilebilecek. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi televizyonu olan BJK TV diğer adıyla Beşiktaş TV, Beşiktaşlıların buluşma noktası oldu. Boyko transferi sonrası yapılan canlı yayınlar ile BJK TV’ye olan ilgi arttı.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi televizyonu BJK TV, Türksat uydusu üzerinden yayın yapıyor. Türksat uydusundan uygun frekanslar girildiği takdirde izlenebilecek kanal, aynı zamanda Digiturk 74.Kanaldan da takip edilebiliyor. BJK TV uydu frekansı ve frekans bilgileri haberimizde.

Yayın hayatına 2004 yılında test hayatıyla başlayan, 1 sene sonra da test yayınını sonlandırıp normal yayın hayatına başlayan BJK TV, Beşiktaş’ın bütün spor dallarıyla ilgili yayın yapıyor. Beşiktaşk ve En Baba Kartal gibi programların ilgiyle takip edildiği kanalda, Beşiktaş’ın altyapı futbol takımlarının maçları şifresiz canlı yayınlanıyor. Ayrıca diğer spor dallarından Beşiktaş maçları da bu kanaldan canlı yayınla takip edilebiliyor. Kanalda, Beşiktaş Futbol Takımı’nın bazı hazırlık maçlarının yanı sıra; Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarındaki maçların canlı anlatımlarıyla da maç heyecanı dakika dakika yaşanıyor.

BJK TV NASIL İZLENİR?

BJK TV’yi canlı izlemek isteyen Beşiktaşlı taraftarlar için birçok yol bulunuyor. Digiturk üyesi Beşiktaş taraftarları BJK TV’yi 74.kanalda izleyebilir. Evlerinde uydu alıcısı bulunduran futbol severler ise, BJK TV frekans bilgilerini girdiği takdirde kanalı izlemesi mümkün. Bunun için güncel BJK TV frekans bilgileri haberimizde. İşte BJK TV uydu frekansı.

Reklam
Reklam

Bjk Tv Uydu Frekans Bilgileri

FREKANS:11674
Pol:V
SR:24444
FEC:3/4

BJK TV’yi internet üzerinden de izlemek mümkün. www.bjk.com.tradresine giren internet kullanıcıları ‘Markalarımız’ sekmesi altından Beşiktaş Tv yayınına tıklayabilir ve BJK TV’yi canlı izleyebilirler.