Bkm Müdürü Bakır, 23 Nisan’da Zonguldak Halkını Etkinliklere Davet Etti

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM) Müdürü Abdullah Bakır, tüm çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM) Müdürü Abdullah Bakır, tüm çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ında düzenleyecekleri etkinliklere beklediklerini söyledi.

BKM Müdürü Abdullah Bakır yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaklaşık yüzyıl önce bugünleri gördüğü, bugünlere yönelik bayramlar verdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerimize armağan etti. Yine Ulu Önderimiz ilk defa seçim hakkını Türk kadınına veren liderimizdir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da yarı kutlayacağız. Yarın saat 09.30’da çelen sunumuyla başlayacak olan törenimiz çeşitli etkinlilerle kutlanacak. Biz de Belediye Kültür Merkezi olarak yarın saat 16.00’da Belediye Kültür Merkezi tiyatro salonumuzda çocuklarımızın hazırlamış olduğu piyano, keman, gitar, koro eserlerini, çalışmalarını sunacaklar. Tüm çocuklarımızı onların özel gününde etkinliklerimize ve bayramımıza bekliyoruz. Valilik önündeki törenden sonra halk oyunları gösterileri, çeşitli müzik programları, çeşitli eğlence programları olacak. Yarın çocuklarımıza yönelik dolu dolu etkinlikler var. Tüm çocuklarımızı aileleriyle beraber bayramımızı kutlamaya bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: