Bkm Tiyatro Topluluğu Çalışmalarına Başladı

Zonguldak Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, BKM Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarına başladığını söyledi.1...

Zonguldak Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, BKM Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarına başladığını söyledi.

1 Ekim 2012 itibariyle BKM Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarına başladığını belirten Müdür Abdullah Bakır, sezon boyunca hazırlanacak oyunlarla geçmiş yılların üst seviyelerine çıkacaklarını ifade etti. 100’e yakın tiyatrocu ile birlikte iyi çalışmalar içinde olduklarını dile getiren Bakır, şöyle dedi:

“BKM’nın Tiyatro Toplulukları 1 Ekim 2012 itibariyle çalışmaya başladı. 8-12 yaş grubumuz, 13-15 yaş grubumuzu ve genç tiyatro topluluğumuz, yetişkin tiyatro topluluğumuz çalışmalarına başladı. Daha yoğun bir şekilde oyunlar çıkarmaya çalışacağız. Şu anda 7 oyun çıkartacağız. Oyuncularımızın yeteneklerine göre oyun çıkartacağız. Kesinlikle önceki senelerin daha da üst seviyelerinde oyunlar oynayacağız. 100’e yakın tiyatrocularımızla birlikte bu yıl güzel çalışmalar yapacağız. Bütün oyunlarımız halkımıza açıktır. Halkımızın yoğun ilgisinden memnunuz. Bu arada üniversite yetenek sınavlarına hazırladığımız 19 öğrencimizden 16’sı konservatuar, opera, şan, resim, müzik, grafiker bölümlerini kazandılar. Bu da bizim için büyük bir başarırdı. Sadece 3 öğrencimiz kazanamadı. İnşallah onlarda seneye kazanacaklar. Çalışmalarımıza bu şekilde başlayacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz