Blatter başkanlığı'na yeniden aday olacak

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Blatter (70), başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Blatter, 1998 yılından bu yana FIFA'nın başkanlığını yapıyor.

Bu arada Türkiye'yi 18. Dünya Kupası elemeleri play-off baraj mücadelesinde eleyen İsviçre Milli Takımı da Almanya'ya geldi.

Hahn Havaalanı'na gelen İsviçre Milli Takımı, buradan kamp yapacağı Mosel Nehri kenarında bulunan Bad Bertrich kentine geçti.

Bu arada, baldırındaki sakatlığından dolayı Almanya Milli Takımı'nda yarınki maçta yer almayacak olan Michael Ballack, sakatlığının tedavisini daha önce yaptırmayarak ihmalkarlık ettiği biçiminmdeki iddiaları reddetti.

Reklam
Reklam

Ballack, "Profesyonel bir tutum sergilemediğim şeklindeki tüm iddiaları reddediyorum. Bu tür iddalar büyük bir terbiyesizlik" diye konuştu.

Öte yandan Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Sami El Cabbar'ın, dizindeki bir sakatlıktan dolayı, takımının Tunus'akarşı yapacağı ilk karşılaşmada yer alamayabileceği bildirildi.

Hollanda Milli Takımı'nın Freiburg kentinde yaptığı antreman sırasında da, ayı kılığına bürünen bir taraftar, izinsiz olarak sahaya girerek, taraftarları coşturdu.