BMW Williams F1 ve Puma'dan işbirliği

İSTANBUL (İHA) - 2004/2005 yarış sezonu için BMW Williams F1 takımı için hazırlanan kıyafet ve aksesuarlardan oluşan özel koleksiyon, Borusan Oto Avcılar ve Borusan Oto İstinye tesislerindeki BMW Butik'lerde satışa sunuldu.

Koleksiyonda, Türkiye'de de geniş bir hayran ve izleyici kitlesine sahip Formula 1 ile kaliteli spor giyimi tercih eden bayan, erkek, çocuk ve gençler için özel olarak tasarlanmış ürünler yer alıyor. Özellikle, son yılların en popüler markalarından biri olan Puma ile işbirliği yapılarak hazırlanan F1 ve PUMA logolu ürünler sezonun en ilgi çekici ürünleri olmaya aday.

Reklam
Reklam

BMW Butik'lerde satışa sunulan bu farklı koleksiyonda; efsane pilotlar R. Schumacher ve J..P. Montoya imzalı takım şapkaları, T-shirt'ler, Sweatshirt'ler, Poloshirt'ler, gömlekler, yağmurluklar, rüzgarlıklar ve montlar meraklıların beğenisine sunuluyor. Aksesuarlar arasında da, F1 ve Puma logolu spor ayakkabılar, şemsiyeler, çakmaklar, anahtarlıklar, kalemler, kahve fincanları, plaj havluları ve F1 minyatür otomobilleri en dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Ayrıca BMW, geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan, bel ve sırt çantaları ile spor çantaları gibi kullanışlı ürünlerle de hayatın bir parçası olmayı hedefliyor. Formula 1 meraklıları, bu koleksiyondaki ürünleri Borusan Oto Avcılar ve Borusan Oto İstinye'deki BMW Butik'lerden yada katalogtan sipariş vererek satın alabilecekler.