Boas: Mourinho ile artık arkadaş değiliz!

Tottenham teknik direktörü Villas-Boas, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile artık konuşmadıklarını söyledi.

Andre Villas-Boas, bir dönem beraber çalıştıkları Mourinho’nun kendisinin teknik direkör gelişimini engellediğini ve dört yıldır konuşmadıklarını söyledi.

Mourinho ile arkadaşlığı hakkında konuşan Andre Villas-Boas, ''Kişisel meselemiz ve arkadaşlığımız hakkında bir açıklama yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum; ama onunla arkadaşlığımız sona erdi. Birbirimize karşı saygımız var. Yaşadıklarımızı yok sayamayız; fakat ilişkimiz eskisi gibi değil’’ dedi.

Bu durumun kendisini nasıl etkilediğini sorulan Portekizli teknik adam, ‘‘Bozulan ilişkimiz nedeniyle uykularım kaçmıyor’’ dedi.

Reklam
Reklam

Villas- Boas; Steve Clarke, Brendan Rodgers ile birlikte şu an Premier Lig’de bir dönem Mourinho’nun yardımcısı olarak çalışan üç isimden biri. Villas-Boas dışındaki iki menajerin de eski hocalarıyla ilişkileri normal şekilde devam ediyor.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Andre Villas-Boas’ın kendisi hakkındaki yorumlarına ise Jose Mourinho, ''Bu konuyu medyada tartışmam. Bu özeli bir konu. Onun ne dediği umursamıyorum'' dedi.