Bobbi Brown'nun 6 Anti-Aging Tavsiyesi

Bobbi Brown 'nun yaşayan güzelliğinden 10 anti-aging tavsiyesi

Ünlü makyaj uzmanı Bobbi Brown 50 yaşında. Bobbi Brown Yaşayan Güzelliğini yazdı (Sprinboard Press February, 2007). Bu kitap, 40 yaş üstü kadınların hala güzel olabileceğini ve yaşlanma etkilerine karşı nasıl direnebileceklerini anlatıyor.

Kitabında Brown, gülme çizgileri olan bayan yüzlerini kutladı. Brown, gereksiz estetik operasyonu yaptırmadan her yaşta güzel olmayı teşvik etti ve yaşlı bayanların yüzünde oluşan problemleri makyaj hileleri ile kapatma yollarını sundu. Yaşamınızda kolayca uygulayabileceğiniz 10 basit Anti-Aging tavsiyesini sizlerle paylaştı.

Reklam
Reklam

Retinoid Krem İle Cildi Yenileme

Retinoidler, kollajen üretimini uyarmaya yardımcı olan ve çizgilerin, kırışıklıkların azalmasını sağlayan A vitamini türevleridir. Retin-A Micro ve Renova dermatologlar tarafından tavsiye edilir.

Lazer Yeniden Kaplama İle Kahverengi Lekeleri Temizleme

Ablatif lazerler, cilt melanini (cilde renk veren pigment) hedef alır. Tedaviden sonra küçük yara kabukları oluşur ve bu kabuklar düştüğü zaman lekesiz bir cilt ortaya çıkar.

Cilt Bakım Ürünleri Kullanma

Cilde hoş bir görünüm veren zengin ve yoğun kremin altına nemli ve hidratlanmış bir krem deneyin. Kremi cildinize yedirmek için parmaklarınızın ısısını kullanın. Gözaltı bölgenize daha canlı ve parlak görünmesi için kapatıcı kullanın. Pembe veya şeftali rengi düzeltici bir kapatıcı ile sarı tonlu kapatıcıyı birbirine eş olarak seçin. Kapatıcıyı, kirpiklerinize ve gözün iç köşelerine yakın uyguladığınızdan emin olun.

Reklam
Reklam

Yanaklara Renk Verme

Cildinize daha gergin ve sıkı bir görünüm vermek için elmacık kemiklerinizin üzerine allık sürün.

Kalem İle Gözleri Belirginleştirme

Göz kalemi ile gözlerinizi çizerken, kalemi hafifçe gözün dış köşesine doğru uzatın. Kalemin, gözlerinizi açtığınızda görülebilecek kadar kalın olduğundan emin olun. Saç röflesi ile yüzünüzü canlandırın. Çoğu insan yaş ile birlikte rengi değişen ve koyulaşan doğal röfle ile doğar. Röfle, makyaj veya iyi bir gece geçirmiş gibi yüzünüzde aynı gerginleştirme ve canlandırma etkisi yaratabilir.

Dişlerinizi Beyazlaştırın

Yaşa bağlı olarak oluşan sararma etkisini gidermeye ihtiyacınız olacak. Brite Smile'i denediğimde çok şaşırmıştım, çünkü gözümdeki beyazı ortaya çıkardı ve yüzüm tamamen daha genç ve daha canlı görünür hale geldi. Vücut şekillendiricisi ile şişlikleri kamufle edin. Fazla kilolara sahipseniz, tank veya t-shirt tarzını deneyin. Kısa şortlar karın ve kalça fazlalıklarını saklamanıza yardımcı olabilir ve hem pantolonun hem de eteğin altına giyinilebilirler. Body Wrap ve SPNAX bu alanda çok iyilerdir. Küpe takarak yüzünüzü canlandırın. Doğum günümde pembe inciden yapılmış küpe aldım ve çarpıcı bir şekilde yanaklarımda doğal pembe tonunu ortaya çıkaran pembe tonlu inci küpelerime bu yüzden aşık oldum.

Reklam
Reklam