Bodrum Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği'ne Altındağ Seçildi

Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevine, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ seçildi.

Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevine, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ seçildi.

Ortakent Yahşi Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan ve Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz'ın başkanlık yaptığı toplantıda, Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevi için Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Dursun Göktepe aday oldu.

Yapılan oylamada oyların 20'sini alan Altındağ, Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkan Vekili oldu. Göktepe ise 9 oy aldı. Oylama sonrasında konuşan Altındağ, göreve seçilmesinden dolayı birlik üyelerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Toplantıya Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Göltürkbükü Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Özcan, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve birlik üyeleri katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Bodrum Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda 1 Haziran'da gözaltına alınan Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Kocadon, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: