Bodrum Cezaevi’ne Moral Ziyareti

Muğla’nın Bodrum ilçesi protokolü, Bodrum A-1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na moral ziyareti yaptı.Ziyarete Bodrum...

Muğla’nın Bodrum ilçesi protokolü, Bodrum A-1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na moral ziyareti yaptı.

Ziyarete Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Taşbaş ve Bodrum Adliyesi'nde görevli savcılar katıldı.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe günün anısına cezaevinde bulunan 20 tutuklu ve hükümlüye kitap hediye etti. Tutuklu ve hükümlüler de hediye edilen kitapları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe'ye imzalattı.

Reklam
Reklam

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin ziyaret nedeniyle Bodrum protokolüne teşekkür ederek, “Burada bulunan tutuklu ve hükümlülerin unutulmadıklarını göstermek ve kendilerine moral vermek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Onlarla beraber öğle yemeği yedik ve kendi elleriyle hazırlayıp ikram ettikleri çayları içtik, sohbet ettik. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum ilçe Emniyet Müdürümüz ve Bodrum Jandarma Komutanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: