Bodrum-Datça Feribot Seferleri Durduruldu

Bodrum-Datça feribot seferlerinin Körmen Limanı'ndaki izin işlemleri nedeniyle durdurulduğu bildirildi.

Bodrum-Datça feribot seferlerinin Körmen Limanı'ndaki izin işlemleri nedeniyle durdurulduğu bildirildi.

Bodrum Feribot İşletmeciliği Genel Müdürü Metin Önder, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bodrum-Datça feribot seferlerinin, Datça'da bulunan Körmen Limanı'ndaki izin işlemleri nedeniyle Datça Liman Başkanlığı tarafından durdurulduğunu söyledi.

İzin işlemlerinin bir kaç gün içinde tamamlanmasının beklendiğini belirten Önder, "Limanda yerine getirilmesi gereken bazı prosedürler var. Yeni çıkan yönetmeliğe göre bu prosedürler yerine getirilecek. Daha sonra seferlerimiz başlayacak. Bunun dışında bir sorun bulunmuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Önder, Bodrum'dan Datça'ya sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez sefer düzenlediklerini ifade ederek, her seferde 100-150 arasında yolcu ile yaklaşık 20 araç taşıdıklarını, önümüzdeki günlerde seferlerin normale döneceğini kaydetti.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: