Bodrum Karnavalı Yelken Yarışları

Bodrum Karnavalı Yelken Yarışları'nda erkekler kategorisinde Onur Mandalinci, kızlar kategorisinde ise Dilara Yücel birinci oldu.

Bodrum Karnavalı Yelken Yarışları'nda erkekler kategorisinde Onur Mandalinci, kızlar kategorisinde ise Dilara Yücel birinci oldu.

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen ve 40 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışmaya, optimist sınıfında Bodrum, Turgutreis, Bitez, Yalıkavak ve Era yelken kulüplerinden 33 sporcu katıldı.

İçmeler açıklarında 9 Eylül'de başlayan ve üç gün süren yarışmada erkekler kategorisinde Turgutreis Belediyesi Yelken Kulübü'nden Onur Mandalinci birinci, aynı kulüpten Alaaddin Kartal ikinci, Bodrum Yelken Kulübü'nden Özgür Deniz Güneş ise üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Kızlar kategorisinde ise Turgutreis Belediyesi Yelken Kulübü'nden Dilara Yücel birinci, Bodrum Yelken Kulübü'nden Zeynep Uyanık ikinci, Turgutreis Belediyesi Yelken Kulübü'nden Yağmur Özcan ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve katılım belgeleri, İçmeler Yelken Kulübü'nde düzenlenen törenle verildi.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: