Bodrum Semaları Uçurtmalarla Kaplandı

Bodrum'da düzenlenen Uluslararası Uçurtma Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum'da düzenlenen Uluslararası Uçurtma Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Özel bir organizasyon firmasınca düzenlenen festivalde, bireysel takılımcıların yanı sıra, İstanbul'dan gelen Martı Uçurtma Kulübünün büyük uçurtmaları, adeta gökyüzünü kapladı. Uçurtmalar, Bodrum'un hemen her yerinden görülen, izlemeye değer bir renk cümbüşü oluşturdu.

Festival alanında bazı vatandaşlar kendi uçurtmalarını yaparken, bazıları da Engelliler Vakfına destek amacıyla tanesi 15 liraya satılan uçurtmalardan aldı.

Reklam
Reklam

Martı Uçurtma Kulübünden Erhan Tüfekçioğlu, "Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Uçurtma Festivali'ne, İstanbul'dan seve seve, koşarak geldik" dedi.

Festivalin Organizasyon Sorumlusu Miyase Karlıova ise festivali Engelliler Haftası kapsamında her yıl düzenlediklerini söyledi. Bu yıl festivale ilginin daha yoğun olduğunu anlatan Karlıova, "Biz buradan, bütün engelli kardeşlerimizin engellerini gökyüzüne kaldırmak üzere buluşuyoruz" dedi.

Muhabir: Ali Ballı / Leyla Ataman Koyuncuoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: