Bodrum’da 12.12.12 Fenomenliği

Tüm dünyada olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de nikah ve doğum tarihlerini ölümsüzleştirmek isteyenler, yüzyıllık...

Tüm dünyada olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de nikah ve doğum tarihlerini ölümsüzleştirmek isteyenler, yüzyıllık fırsatı değerlendirip 12.12.12012 tarihini seçti.

Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum’da da 12.12.2012 çılgınlığı yaşandı. Çiftler bu özel tarihte nikah kıymak için birbirleri ile yarışırken bir çok annede bebeğinin doğum tarihini ölümsüzleştirmek için bugünü seçti. Bodrum Belediyesin’de çalışan Günnaz Efe (40), 1 yıl önce tanıştığı Behçet Kaplan (33) ile bugün saat 14.00’de hayatını birleştirdi.

Reklam
Reklam

Bu özel tarihi nikah günlerini özel kılmak için seçtiklerini belirten çift, “Çok mutluyuz. Bir ay öncesinde nikah tarihimizi aldık ve özellikle bugünü tercih ettik. Hayatımızı bu özel tarihte birleştirmek çok güzel bir duygu. Nikah tarihimizi unutulmaz kıldık ve çok mutluyuz” dediler.

Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin oldukça heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmazken çiftin nikah şahitliğini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptı. Nikahları kıyılan çift törene katılan yakınlarının tebriklerini kabul ettikten sonra ele ele nikah salonundan ayrıldı.

TARİH: 12.12.12 SAAT: 12:12 BEBEĞİ BODRUM’DA DÜNYA’YA GELDİ

Bodrum’da bir çok nikah kıyıldığı gibi bu özel tarihte bir çok bebekte dünyaya gözlerini açtı. 8 bebeğin dünyaya geldiği Bodrum’da bebeklerden biride İrem bebek oldu. Özel bir hastanede sezeryan ile doğum yapan Deniz Kurtçu(34) bebeğini tam olarak 12.12.12. saat 12’ de Dünya’ya getirdi. 52 cm ve 3 kilo ağırlığında olan İrem bebek bu özel günde dünyaya gelerek doğum tarihini unutulmaz kıldı. Bebeği dünyaya getiren Deniz Kurtçu çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Bebeğimi bu özel tarihte dünyaya getirdiğim için çok mutluyum. Bende özel bir tarihte doğmuşum 01.01 tarihinde. Bebeğimin ismini İrem koydum. Bu benim 2. Çocuğum birde rüzgar isminde 1 buçuk yaşında bir oğlum var“ dedi.

Reklam
Reklam

Baba İlkay Kurtçu ise, “Bebeğimiz çok sağlıklı ve hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Biz bu tarihi ayarlamadık bu özel tarihte dünya’ya geldi. Çok sevinçliyim” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: