Bodrum'da 3 Araç Birbirine Girdi 5 Kişi Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Torba Mahallesi, Rıza Anter Cadde'sinde meydana geldi. 3 aracın birbirine girdiği trafik kazasında 5 kişi yaralandı. edinilen bilgiye göre, 48 FS 239 plakalı kamyonu sollamaya çalışan, 48 LZ 451 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan kamyonete çarpması sonucunda 5 kişi yaralandı. Kazada; 48 LZ 256 plakalı kamyonet sürücüsü Haydar Gör ve yanında bulunan Yedil Özyurt ile 48 LZ 451 plakalı otomobilde bulunan Ramazan Çetin, Mehmet Demirtaş ve Yüksel Sezer isimli vatandaşlar yaralandı. 112 ambulansın gelmesiyle yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri kaza yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra hurdaya dönen araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: