Bodrum’da 60 kişiye meslek kursu sertifikası verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Konacık Belediyesi, Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Konacık Belediyesi, Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan “Satış Pazarlama ve Kat Hizmetleri” kursunu başarıyla tamamlayan 60 kişiye sertifikaları törenle verildi. Konacık Belediye Meclisi salonundaki törene Belediye Başkan Vekili Derya Çamur, BOSİAD Başkanı Mustafa Er ile üyeleri, Belediye Halkla İlişkiler personeli ve kursiyerler katıldı.
Burada konuşan Başkan Vekili Çamur, “Bütün kursiyerlerimize, iş bulmaları konusunda da destek olacağız. Kurslarımıza katkı sağlayan BOSİAD, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ederim.” dedi. BOSİAD Başkanı Er ise, “Bu tür kurslar düzenlemeye önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz. Bbitiren arkadaşlarımızın iş bulması konusunda da belediyeyle birlikte yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu. Dernek Genel Sekreteri ve kurs öğretmeni Mehmet Billorer da, “İşsiz olan, mesleğinde belirli bir yere gelmiş ama belge sahibi olmayan, çeşitli alanlarda çalışma imkânı bulamayan insanlara hem eğitim imkânı sağlamak hem de mesleki olarak belli noktalara getirmek amacıyla bu kursları açtık.” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Vekili Çamur, BOSİAD Başkanı Er ve üyeler tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Daha sonra beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz