Bodrum'da Doğa Eylemi 3. Haftasına Girdi

Yeni hazırlanan Tabiat ve Biyolojik Yasa Tasarısı'nın, Sit alanları, Milli Parklar ve tabiatı koruma alanları...

Yeni hazırlanan Tabiat ve Biyolojik Yasa Tasarısı'nın, Sit alanları, Milli Parklar ve tabiatı koruma alanları konusunda tüm yetkileri tek Bakanlığa vermesi nedeniyle Bodrumlu doğaseverler, 3 haftadır eylem yapmaya devam ediyor.

Yeni hazırlanan Tabiat ve Biyolojik Yasa Tasarısı'nın, Sit alanları, Milli Parklar ve tabiatı koruma alanları konusunda tüm yetkileri tek Bakanlığa vermesi nedeniyle Bodrumlu doğaseverler, her Cuma eylem yapmaya devam ediyor.

TBMM komisyonlarında taslağı hazırlanan Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanun Tasarısı, Bodrum'da protesto edildi. Bodrum Belediye Meydanında toplanan doğaseverler, her Cuma yaptıkları eyleme bu hafta devam etti. 3’cüsü yine sazlı sözlü geçti. Doğaseverler, yasa tasarısı kalkana kadar her Cuma eylemlerine devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: