Bodrum'da Euro Bar'da yangın

Bodrum'da bir barda çıkan yangında 1 Hollandalı turist hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Adnan Menderes Caddesi'ndeki Euro Bar'da gece saat 03.30 sularında elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kalan ve içeride eğlenen Hollandalı Remco Van Gorp (20) yoğun dumandan zehirlenerek can verdi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Anne Uenen (28), Tenla Re (19), Maid Ma (22), Juosepie Hofstede (24) ve Suzane Elzenga ise ayakta tedavi edildi.

Olay sonrasında, hastanede hayatını kaybeden Remco Van Gorp'un arkadaşları sinir krizi geçirdi. Olayın şokunu yaşayan ve sinirlerine hakim olamayan bir genç ise gazetecilere saldırdı. Yanan barda DJ olarak çalışan Evren Durmaz, yangın anında büyük panik yaşandığını ve yangının büyümesine ses yalıtımı için konan elyafların yol açtığını belirtti.

Reklam
Reklam

Yangında hayatını kaybeden Remco Van Gorp'un cenazesinin 2 gün içerisinde otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na ve daha sonra Hollanda'ya gönderileceği bildirildi. Gorf'un 23 Temmuz'da Bodrum'a geldiği, tatilinin 7 Ağustos'ta sona ereceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: