Bodrum'da Helikopter Ambulansla Hasta Nakli

Bodrum'da damar tıkanıklığı teşhisi konulan 62 yaşındaki kişi, helikopter ambulansla İzmir'e sevk edildi.

Bodrum'da damar tıkanıklığı teşhisi konulan 62 yaşındaki kişi, helikopter ambulansla İzmir'e sevk edildi.

Bodrum'da rahatsızlanan 62 yaşındaki Vedat Kurusaçan, Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Kurusaçan'a doktorlar tarafından bacakta damar tıkanıklığı teşhisi konuldu.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi gerçekleşen Kurusaçan'ın ileri tetkik ve tedavisi için İzmir'e sevk edilmesine karar verildi. Hasta, özel hastanenin ambulansıyla Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait helikopter pistine getirildi. Burada bekleyen Sağlık Bakanlığı'na bağlı 112 ambulans helikoptere konulan hasta, İzmir'deki Tınaztepe Hastanesine sevk edildi.

Reklam
Reklam

Hastanın rahatsızlığı hakkında gazetecilere bilgi veren Dr. Fettah Gürpınar, hastada damar tıkanıklığı probleminin olduğunu belirterek, "Ayak taraflarında damar tıkanıklığı bulunuyor. Hastanemiz yoğun bakımda tedavisi yapıldı. İleri tetkik ve tedavisi için hastamız İzmir'e sevk edilmesi uygun görüldü ve helikopter ambulansla sevk ettik" dedi.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: