Bodrum'da Iki Köpek Telef Edilmiş Halde Bulundu

Bodrum'da iki köpek site bahçesinde telef edilmiş halde bulundu.

Bodrum'da iki köpek site bahçesinde telef edilmiş halde bulundu.

Gümbet Myndos Caddesi'ndeki bir sitenin bahçesinde sabah saatlerinde telef edilmiş 2 köpek gören site görevlisi Muhammet Ali Dinçer, yaşamadıklarını anlayınca cesetlerini çöp konteynerine attı. Ölü köpekler, buradan da çöp aracıyla Bodrum vahşi atık depolama merkezine götürüldü.

Sahiplerinin haberdar olmasıyla çöp depolama tesisinden alınan köpeklerin cesedi, incelenmek üzere Bodrum'daki bir veteriner kliniğine götürüldü. İncelemede köpeklerin silahla vuruldukları belirlendi.

Reklam
Reklam

Köpeklerden birinin sahibi Alp Bayraktar, yaptığı açıklamada, 3.5 aylık köpeğinin telef edilmesi ile ilgili araştırma yapılarak suçluların cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Bu arada bazı site sakinleri gece saatlerinde silah sesleri duyduklarını, ancak bölgede sürekli silah sesi olduğu için ciddiye almadıklarını ifade etti.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: