Bodrum'da Kayıp Alzheimer Hastası Ölü Bulundu

Bodrum'da iki gündür kayıp olan alzheimer hastası 77 yaşındaki bir kişi ölü bulundu.

Bodrum'da iki gündür kayıp olan alzheimer hastası 77 yaşındaki bir kişi ölü bulundu.

Bodrum'un Turgutreis beldesine bağlı Akyarlar köyünde oturan Ayhan Altınçekiç'ten (77) iki gündür haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

Altınçekiç'in bulunması için yardım istenen AKUT ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, jandarmanın "Hanım" isimli iz takip köpeği ile arama çalışması başlattı. Yapılan arama sonucunda Altınçekiç, evinden yaklaşık 250 metre uzaklıktaki bir tarlada ölü olarak bulundu. Altınçekiç'in cesedi, savcının incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

AKUT Bodrum lideri Saadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 kişilik bir ekiple arama çalışmalarına katıldıklarını belirtti.

Haberin kendilerine dün akşam saatlerinde ulaştığını bildiren Uslu, "Ailesiyle görüştük ve sabah erken saatlerde aramaya başladık. Kişinin alzheimer hastası olduğunu ve çok sayıda ilaç kullandığını öğrendik. Evden ailenin haberi olmadan ayrılmış. İz takip köpeğinin bizi yönlendirmesiyle kayıp kişiyi bulduk" dedi.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: