Bodrum'da Kuvvetli Rüzgar-Saatteki Hızı 75 Kilometreyi Bulan Kuvvetlirüzgar Nedeniyle Bodrum-Kos Feribot Seferlerikarşılıklı Olarak Iptal Edildi

Bodrum'da saatteki hızı 75 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum-Kos feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Bodrum'da saatteki hızı 75 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum-Kos feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, rüzgar ilçede güneydoğudan keşişleme şeklinde 8 kuvvetinde esiyor. Saatteki hızı 65 ile 75 kilometre arasında değişen rüzgar nedeniyle kent merkezinde yaşam olumsuz etkileniyor.

Bardakçı koyunda bulunan bazı iskeleler yüksekliği 3 metreyi bulan dalgalar nedeniyle zarar gördü. Sahildeki bazı işletme sahiplerinin işletmelerinin önlerine kum torbaları koyarak dalgalara karşı önlem aldıkları gözlendi.

Reklam
Reklam

Bu arada kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum-Kos feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Güney Ege'de etkili olan kuvvetli rüzgarın akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıracağı ve yarın öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: