Bodrum'da Mavi Tur Teknesi Battı

Bodrum'da, Gümbet koyunda demirli olan mavi tur ve günübirlik gezilerde kullanılan tekne, tahliye sistemindeki arıza nedeniyle battı.

Bodrum'da, Gümbet koyunda demirli olan mavi tur ve günübirlik gezilerde kullanılan tekne, tahliye sistemindeki arıza nedeniyle battı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum'da mavi tur ve günübirlik gezilerde kullanılan 14 metre uzunluğundaki tekne, içinde kimsenin bulunmadığı sırada tahliye sistemindeki arıza nedeniyle battı.

Büyük bölümü su altında kalan tekne, dalgıçlar yardımıyla ve 3 cip ile halatlarla çekilerek yeniden su yüzeyine çıkarılmaya çalışıldı. Yapılan çalışma ile teknenin bir bölümü su yüzüne çıkarılabildi.

Reklam
Reklam

Tekne sahibi Erhan Yeni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, su bastığında tekneyi kurtarmak için yoğun çaba harcadıklarını, ancak başaramadıklarını anlattı.

Teknedeki elektrik sistemi ve akülerin büyük zarar gördüğünü belirten Yeni, "Zararım 30 bin liranın üzerinde. Tekneyi tamamen kurtardıktan sonra bakım için tersaneye götüreceğiz" dedi.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: