Bodrum’da Resmi Belgede Sahtecilikten 5 Kişiye Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde hırsızlık ve resmi belgede sahtecilik yaptıkları iddia edilen 5 kişi...

Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde hırsızlık ve resmi belgede sahtecilik yaptıkları iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Turgutreis beldesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili jandarma ekiplerinin 10 ayrı evde yaptığı çalışmalar neticesinde 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.Ş. (34), C.Ö. (51), F.D. (22), N.E. (54) ve S.İ. (34) isimli şüphelilerin çeşitli suçlardan suç kayıtları olduğu ve hırsızlık ile dolandırıcılık suçlarından arandıkları öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan 2’si kadın toplam 5 zanlının ev ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet TV, 1 adet bilgisayar, 1 adet cep telefonu, 3 adet fotoğraf makinesi ve 250 adet küpe, yüzük, broş, kolye gibi malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin sahiplerine teslim edileceği belirtilirken, şüpheliler jandarma tarafından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: