Bodrum'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Konacık beldesi Atatürk Bulvarı'nda sürücüsü belirlenemeyen 34 ZN 3817 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü geçerek karşı şeride geçti ve önce Alperen Vural idaresindeki 34 TK 3530 plakalı otomobile, ardından Kiper Ayıran'ın kullandığı 48 US 690 plakalı otomobile çarptı.

Kazada yaralanan ve Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Vural ve Ayıran'ın ayakta tedavi edildikleri, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Kaza nedeniyle orta refüjdeki bir aydınlatma direği ile 3 palmiye ağacı devrildi. Polis, kaza sonrası olay yerinden kaçtığı iddia edile 34 ZN 3817 plakalı otomobilin sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Muhabir: Ali Ballı / Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: