Bodrum'da Yazdan Kalma Bir Gün Yaşanıyor

Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Bodrum'da vatandaşlar güneşin ve sıcak havanın tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Bodrum'da vatandaşlar güneşin ve sıcak havanın tadını çıkardı.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Bodrum'da hava sıcaklığı 18 derece ölçüldü. Yurdun büyük bölümünde ağır kış şartlarını yaşarken, Turgutreis beldesinde güneşli ve güzel havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, Günbatımı Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Yağışlı ve kapalı geçen bir haftanın ardından yüzünü gösteren güneşli havada vatandaşlar denize girdi, balık tuttu, sahilde yürüyerek güneşin tadını çıkardı. Bazıları köpeği ile oynadı, bazıları arkadaşları ile deniz kıyısında sohbet etti.

Reklam
Reklam

Denize giren Ali Taşdemir, bu mükemmelliğin kaçırılmaması gerektiğini, inanılmaz bir zevk olduğunu belirtti.

Taşdemir, bir cennette yaşadıklarını, ancak bunun kıymetini bilmediklerini ifade ederek, yaz kış her zaman denize girdiğini, suyun mayıs ayından bile daha sıcak olduğunu söyledi. Taşdemir, denize girmeyi herkese tavsiye etti.

Turgutreis Limanı'nda balık tutarak vakit geçiren Hamdi Kaya ise çok güzel bir gün olduğunu, yazdan kalma bir gün yaşadıklarını, emekli olduğu için bu şekilde vakit geçirdiğini kaydetti.

Yetkililer, güneşli havanın bir hafta daha devam edeceğini bildirdi.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: