Bodrum'dan Tayland'a Zorlu Yolculuk

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Taylandlı eşi Kan Brummel'e hediye olarak 17 metrelik Bodrum guleti satın alan Alman iş adamı Toni Brummel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Taylandlı eşi Kan Brummel'e hediye olarak 17 metrelik Bodrum guleti satın alan Alman iş adamı Toni Brummel (72), 4 ay sürecek Bodrum-Tayland yolculuğuna çıktı.

Brummel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum guleti modeli teknesini, 48 yaşındaki eşi Kan Brummel'e hediye olarak satın aldığını söyledi.

Eşiyle uzun yıllar mutlu şekilde yaşamak istediklerini dile getiren Brummel, "Umarım her şey yolunda gider. Tayland'a gidersek kendimizi çok şanslı hissedeceğiz" dedi.

Bodrum Belediye Marinası'ndan yola çıkan Alman Brummel'in seyahati, "Kaptan Teo'nun Seyir Defteri" adlı bir belgesele konu olacak.

Reklam
Reklam

Brummel, 17 metre boyunda, 4,5 metre genişliğinde yapılan ve okyanus aşabilecek şekilde takviye edilen tekneyle, Tayland'a ulaşmayı ve eşine hediyeyi teslim etmeyi planlıyor.

Hint Okyanusu'nu daha önce 5 kez tekneyle geçen kaptan Teoman Sarıaslan, çarkçıbaşı Hüseyin Güldamla ve belgesel yönetmeni-kameraman Oğuz Karabeli, Brummel'e eşlik ediyor.

Muhabir: Ali Ballı / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: