Bodrumlu Karatecilerin Başarısı

Bodrum'dan 4 sporcu ve 1 antrenör, Sırbistan'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Bodrum'dan 4 sporcu ve 1 antrenör, Sırbistan'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Halkapınar Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu sporcular, önemli başarılar elde etti.

Ülke genelinden 56 ilden bin 700'ün üstünde sporcunun katıldığı şampiyonada, Bodrumlu 4 sporcu madalya kürsüsüne çıkarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Milli Takıma gidecek 4 sporcunun antrenörü Fatih Uzunlulu da Sırbistan'da 29-31 Mart tarihlerinde yapılacak Balkan Karate Şampiyonası'na Milli Takım antrenörü olarak çağrıldı.

Reklam
Reklam

Fatih Uzunlulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuların aldığı başarıdan gurur duyduğunu dile getirdi.

Şubat ayında birçok öğrenci tatil yaparken sporcularının günde 4-5 saat antrenman yaparak şampiyonaya hazırlandıklarını anlatan Uzunlulu, "Emeklerimizin boşa gitmemesi bizi çok mutlu etti. Hem benim hem de 4 sporcumuzun Milli Takıma çağrılması Bodrum için gurur kaynağı" dedi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Milli Takıma yeni sporcular kazandırmak, onları uluslararası alanda en üst noktaya getirerek Türkiye ve Bodrum'un adını en iyi şekilde duyurabilmek için yıllardır mücadele ettiğini belirten Uzunlulu, "Umuyorum bu mücadelem uzun yıllar daha devam edecek. Bodrum yarımadasında spora ve sporculara herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: