Bodrum'un Iki Ayrı Noktasındaki Otluk Alanda Çıkan Yangın Korkuttu

Osman URAS/ BODRUM, Konacık Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki bir sitenin yanındaki arazide, kuru otların bulunduğu arsada, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı.

Osman URAS/ BODRUM, Konacık Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki bir sitenin yanındaki arazide, kuru otların bulunduğu arsada, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Çevreyi dumanların kapladığı yangını gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine bildirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki itfaiye aracının müdahalesiyle 3 dönümlük alanı etkileyen yangın, söndürüldü. Soğutma çalışması sürerken, alana 400 metre mesafedeki Cumhuriyet Mahallesi sınırları içinde yer alan Kale Konut Mevkii'nde, siteler arasındaki başka bir otluk alanda daha yangın çıktı. İlkine göre göre daha küçük bir alanı etkileyen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Sigara izmaritinden çıktığı sanılan her iki yangının kesin sebebinin araştırıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: