Boeıng, Türkiye'ye Yeni Yönetici Atadı

Ünlü Amerikan uçak firması Boeing, ekim ayında emekliye ayrılacak olan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin’in...

Ünlü Amerikan uçak firması Boeing, ekim ayında emekliye ayrılacak olan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin’in yerine Bernie Dunn’ın göreve başlayacağını duyurdu.

Boing Türkiye'de nöbet değişimi yaşanıyor. Ünlü Amerikan firmasının Türkiye Başkanlığı'na yeni bir isim getirildi. Firma, Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin’in yerine Bernie Dunn’ın göreve getirildiğini duyurdu. Dunn'ın Türkiye’deki tüm iş faaliyetlerinin koordinasyonundan sorumlu olacağı ve Boeing International Başkanı ve İş Geliştirme ve Strateji Kıdemli Başkan Yardımcısı Shep Hill’e bağlı olarak çalışacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Dunn, Boeing’den önce Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı ITT Defense International’da denizaşırı pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerinin koordinasyonundan sorumluydu. Daha öncesinde ABD ordusunda kariyer subayı olan Dunn, Almanya, ABD ve Orta Doğu’da çeşitli birliklerde piyade komutanlığı ve personel pozisyonlarında görev yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: